Вече сме 1 000 000! Вижте какво съм ви подготвил!

4.04.2021 г.
327 082 Показвания

Днес е паметен за мен момент! Днес каналът The Clashers достигна 1 000 000 последователи. Нещо, което преди години смятах за невъзможно!
Скоро ще може да свалите декларацията.
Правила и инструкции за Treasure Hunt: dox.abv.bg/download?id=57e84eb919
Ако сте над 18, ще трябва да я попълните на място. Без декларация, няма участие.
Градовете и датите за The Clashers Treasure Hunt са:
Първи кръг - София: 05.06
Втори кръг - Пловдив: 12.06
Трети кръг - Варна: 19.06
Четвърти кръг - Бургас: 26.06
Пети кръг - В. Търново: 03.07
Шести кръг - Враца: 10.07
Финал - Пловдив: 17.07
Имайте предвид, че датите могат да се променят заради ситуацията, но сме готови да реагираме. За това следете социалните мрежи за последна информация.
🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash5" и 3% от техника с "Clash5PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​​​​​​
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​​​​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​​​​​​​​
👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
Благодаря ви, че бяхте до мен през цялото време, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал грешки. Благодаря на тези, които са проявили разбиране и лоялност, защото в живота си човек се учи постоянно. Благодаря на всички, които са отскоро в канала, надявам се да продължавам да ви радвам с видеата и планираните събития. Благодаря на всички за доверието, подкрепата и силата, с която ме дарявате всеки ден.
Скъпи приятели, по случай достигането на 1 милион абонати, организирам най-мащабния отборен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, но само най-добрите и подготвените ще могат да участват. Отборите ще трябва да се справят с различни задачи из градовете, за да продължават напред и да се класират за финал. Ще посетим 6 различни града, които, да проведем квалификации и един голям финал. Наградният фонд е 5000 лева.
Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
Отборите ще трябва да са съставени от по 3 човека, всеки от които да е над 9 годишна възраст. Всеки участник, който няма 18 годишна възраст трябва да носи със себе си и да представи подписана декларация от родител или настойник, бланка може да откриете в описанието. Няма подписана декларация, няма участие.
Независимо в кой град ще участвате, индивидуалните играчи имат право на една квалификационна игра, т.е. не може да посетите няколко квалификации. Трябва да измислите име на отбора си.
Да кажем, че датата за Враца е днес. Знаете, че ще има квалификации днес, но не знаете нито кога нито къде да се явите. Тук идва първата задача. По някое време сутринта ще ви съобщя под формата на сторита в социалните мрежи къде се намирам в дадения град. За по-големите градове предварително ще знаете и района или квартала, защото едно е Враца, друго е София. Та появявам се по някое време между 09 и 10 часа и под формата на загадка ви съобщавам локацията си. Първите 10 отбора, които разгадаят местоположението ми и стигнат до мен продължават напред. Важно е целият отбор да присъства когато ме откриете, не само един представител. Сигурно ще трябва да ударите гонг или бутон, за да маркирате, че сте тук, очаквайте допълнително инструкции. С една дума участието ви ще зависи от това колко бързо отгатнете локацията ми и се придвижите до мен. След като имаме 10 отбора, те ще преминат през инструктаж, а аз ще се видя със закъснелите за кратка фен среща. Наблягам на кратка, защото по някое време ще трябва да тръгна за да посрещна отборите на финала.
Най-важното, което трябва да знаете е да следите датата за града, в който искате да се явите. Да сте в абсолютна готовност да тръгнете. Да рефрешвате социалните мрежи в дадените диапазон от време и да решите загадката с локацията ми. Първите 10 отбора, които ме открият продължават напред. Това е. Имайте предвид, че няма да е лесно, за това започвайте от сега да учите историята на вашият град.
Скъпи приятели надявам се изненадата да ви хареса, смятам, че това е най-доброто, което можем да направим имайки предвид вируса и забраната на големи събития. Организацията е много трудна и сигурно ще коства над 20 000, за това ще имаме и партньори. Цялото нещо ще се снима от 2 екипа и ще има видео от всеки град. Ще е нещо като състезателно риалити предаване. Направо нямам търпение, наистина ще е уникално.
Отново искам да напомня, следете социалните ми мрежи, защото нещата в тези ковид времена се менят ежедневно.

Коментари
 • Наистина нямам думи да опиша как се чувствам в момента! Искам просто да Ви БЛАГОДАРЯ, че сте до мен! ❤️ Аз на своя страна ще продължавам да спазвам обещанието си да ви представям все по-интересни и качествени видеа, както и обогатяващи събития! ❤️ Бъдете здрави и продължаваме все по-силно напред!

  The ClashersThe Clashersпреди 15 дни
  • Изтръпвам от гордост

   Bs MartinBs Martinпреди ден
  • Честито ти 1 милион абоната Слави

   nike_gamer08nike_gamer08преди 5 дни
  • Честити 1000000 абонатааааааа❤️

   Валентин ГеоргиевВалентин Георгиевпреди 8 дни
  • С теб сме винаги Слави без теб нямаше да знаем толкова много за твоите невероятни класации!!!!

   Katina PetrovaKatina Petrovaпреди 8 дни
  • В нашето семейство вечер предимно си пускаме твоя канал на нашия телевизор и така, класация след класация времето минава неусетно до като се усетим то станало 00ч или 01ч. Просто толкова много харесваме това, което правиш . От теб научихме неща които не сме знаели преди . Обогатяваш. С теб времето не е загубено време. Продължавай в същия дух. Честитооо👏💕

   Рени МарчеваРени Марчевапреди 10 дни
 • Слави честито на 1 милион показа как да си сбъднем мечтите си да вярваме и да е се отказваме моля ви дай те лайк

  tring sixtring sixпреди 48 минути
 • Слави на 17 Юли ли ще бъдеш на живо в Пловдив. Но на центъра ли ще бъдеш аз и тате ще дойдем но ние сме от село Бегунци. ти си най якия ютубър моля те отговори ми

  Angel IvanovAngel Ivanovпреди час
 • Аз няма да участвам treasure hunt-та за да не се загубя а й нямам двама приятели

  Masterquter GamingMasterquter Gamingпреди 3 часа
 • Ти си велик, Слави! Бъди здрав и щастлив. Успявай все така във всичко с което се захванеш!

  Dimitar BuyuklievDimitar Buyuklievпреди 3 часа
 • Честито Слави! Много си готин и за мен засега ти си най-якия ютюбър, който съм гледала! ❤️❣️

  Neli GeorgievaNeli Georgievaпреди 3 часа
 • И камбанката, ей

  Poke VikiPoke Vikiпреди 7 часа
 • Слави

  Мария КънчеваМария Кънчевапреди 14 часа
 • Аз бях на това оръжие точно където си ти .

  Iva IvanovaIva Ivanovaпреди 21 час
 • Гледам каналът ти от когато имаше 35 хиляди абоната и се радвам че си стигнал до тук.Поздравления!

  VisageVisageпреди ден
 • Слави Да ти кажа че в тоя 1 млн има и много роми Които те гледаме. .......!!!!!! Уникален си човек .......!!!!!!

  Кекеекек ЕоиеииеКекеекек Еоиеииепреди ден
 • Слави, честито, като си помисля направо изтръпвам от гордост

  Bs MartinBs Martinпреди ден
 • Можех да участвам, но нямам възможност за пътувания, защото преди 2 месеца започнах работа и няма как да ме пуснат. Логично е - нямам поне 1 година ☹️. Но аз няма да спирам да гледам твоите уникални видеа ❤️❤️❤️ Напред, нагоре, късмети, любов и здраве!!! ❤️❤️❤️❤️

  София АтанасоваСофия Атанасовапреди 2 дни
 • Можели някой да ми прати декларацията

  Никол СотироваНикол Сотировапреди 3 дни
 • каде е бланката

  Ancho IvanovAncho Ivanovпреди 3 дни
 • Аз мисля да участвам

  Михаил КънчевМихаил Кънчевпреди 3 дни
 • Аре накрая направи един клиб за Българиа е слави сравни го със друготе Европейски държави покажи на тия хора как го правиш нале си най готиния йоутубър!!!

  SymkiSymkiпреди 3 дни
 • - На 5 години баща му умира. - На 16 спира да учи. - На 17 години вече е загубил повече от 4 работни места. - На 18 години се жени. - Между 18 и 22 работи като шофьор и се проваля. - Решава да се присъедини към армията, но е отхвърлен. - Кандидатства Право и отново е отхвърлен . - Проваля се, като застрахователен агент . - На 25 години жена му го напуска, като взима единствената му дъщеря. - Става мияч в малко кафене. - Не успява да си върне дъщеря си. - На 65 се пенсионира. - В първия ден на пенсионирането си държавата му дава 105 долара. Осъзнавайки, че не може да се издържа решава да се самоубие, измъчван от живота си, пълен с неуспехи. Сяда под едно дърво, за да напише предсмъртното си писмо, но осъзнава, че има нещо, което все още не е опитал, и това е да готви! С доларите, отпуснати му от държавата, купува фритюрник, прави пържено пиле по рецепта на баба си и го продава от врата на врата из града. На 88 години полковник Сандърс, основател на KFC, е милиардер. А ние, само с един провал, искаме да се откажем ? Животът ще ни тества толкова пъти, колкото е необходимо и в правилния за нас момент, ще ни възнагради ! Затова не се оплаквайте, а продължавайте напред !

  Dennis HristovDennis Hristovпреди 3 дни
 • Знаеш ли че и добра идея да направиш клип за шефа на KFC човекат със невероятната история

  Dennis HristovDennis Hristovпреди 3 дни
 • Слави, въпрос...За трежър хънта рано сутринта, към обяд, следобяд или някъде.....вечерта ще е?

  Antonia HaritovaAntonia Haritovaпреди 4 дни
  • Няма значение за кой град.

   Antonia HaritovaAntonia Haritovaпреди 4 дни
 • Чесетито за милиона. Да стигнеш даже сто милиона абоната.

  ivaka _11ivaka _11преди 4 дни
 • Това ще бъде интересно

  Антоанета ЧервенковаАнтоанета Червенковапреди 4 дни
 • Слави на мен в инстаграм ми излезе нещо от твоят канал ми пише че нещо съм спечелила

  Simeon VekovskaSimeon Vekovskaпреди 4 дни
 • ЧЕСТИТО СЛАВИ

  тихомир робовтихомир робовпреди 5 дни
 • Честито, Слави!

  juotnoto juotnotojuotnoto juotnotoпреди 5 дни
 • 😇😇

  Kristina KirilovaKristina Kirilovaпреди 5 дни
 • честито Слави

  Lachezar YordanovLachezar Yordanovпреди 5 дни
 • brat brawo na tebe ama wmesto nekwi giveaway dai na wseki po edno dunerche

  BrusnarqBrusnarqпреди 5 дни
 • Sus

  GameBGplayerGameBGplayerпреди 6 дни
 • слави а това състезание колко време ще придължи

  Ivan SimeonovIvan Simeonovпреди 6 дни
 • Оооо батко слави да ти е честито

  HarveyWNvmHarveyWNvmпреди 6 дни
 • Златния бутон дадоха ли го?

  ????преди 6 дни
 • Следвам те още от началото на канала на по-малко от 10хил.

  P36K0P36K0преди 6 дни
 • 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

  XxStanimirXxXxStanimirXxпреди 6 дни
 • Браво

  XxStanimirXxXxStanimirXxпреди 6 дни
 • Често, пожелавам ти след една година 2 милиона абоната!!!

  Rosen DelchevRosen Delchevпреди 7 дни
 • СЛАВИ АЗ МНОГО АМА С ОГРОМНА РАДОСТ АЗ ИСКОЧИХ ПРОСТО ЧЕ ГИ НАПРАВИ ТЕЗИ ЕДИН МИЛИОН ТИ СИ МИ НАЙ ДОБРИЯ ЮТЮБЪР ЧЕСТИТО ❤️❤️❤️

  Ogi StefanovOgi Stefanovпреди 7 дни
 • Честито и от egghead man!

  Valeri TashevValeri Tashevпреди 7 дни
 • Slavi iskam da pitam kak da si porucham knigata ti kato ne sum v BG

  Cvetelina KolarskaCvetelina Kolarskaпреди 7 дни
 • ДАИ Боже да достигнеш още един милион!🥰 Ти ме научаваш на много неща не само мен всички който те следват

  SONY Music BulgariaSONY Music Bulgariaпреди 7 дни
 • Много се радвам за теб, Слави, честито! 🇧🇬🇧🇬

  DaPurplePup ʕ•ᴥ•ʔ C h o c oDaPurplePup ʕ•ᴥ•ʔ C h o c oпреди 7 дни
 • 🎖️🎖️🎖️🏆🏆🏆🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🏅🏅🏅🥇🥇🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

  Milena RandelovaMilena Randelovaпреди 8 дни
  • 👍👍👍

   Milena RandelovaMilena Randelovaпреди 8 дни
 • Браво Слави! Ти си го заслужил!

  Александър Давидов ГеймъраАлександър Давидов Геймърапреди 8 дни
 • Браво, момче! Браво! Много се радвам и съм щастлива, че точно ти успя 🌷

  Liliya DinchevaLiliya Dinchevaпреди 8 дни
 • Честито, Слави! Ти успя! Следя канала ти още от самото му начало. С теб до края! Да бъде!

  SKINNY OFFICIAL CHANNELSKINNY OFFICIAL CHANNELпреди 8 дни
 • Поздравления

  Angelina GeorgievaAngelina Georgievaпреди 8 дни
 • Поздравления !❤️😀😃

  Angelina GeorgievaAngelina Georgievaпреди 8 дни
 • Честито

  DankoLLL YTDankoLLL YTпреди 8 дни
 • ЧЕСТИТО СЛАВИ!

  anime worldanime worldпреди 8 дни
 • Канала с 1 милион идиота на 1 място хахах

  snoopdodoublegeezysnoopdodoublegeezyпреди 8 дни
 • ОМГ Слави 1,01 милона последователя

  Nikolay GerovNikolay Gerovпреди 8 дни
 • Славкааааа обръсни я тая глава барабар с брадата, че се не траеш срамота е просто така кат некъв оръфляк

  Simeon.V_10Simeon.V_10преди 8 дни
 • Slavi procheti mi komentara!Kak edin vidinliq ili montanchanin ima shans sreshtu vrachanec za tursene na lokaciq U Vraca?Sushtoto vaji za vsi4ki 6 grada.da go duha provinciqta i guess

  Vasil ot TonevVasil ot Tonevпреди 8 дни
 • Ще направиш ли клип за златния бутон

  Bilyana DimitrovaBilyana Dimitrovaпреди 8 дни
 • Айде да ти е честито Слави!!! Всички фенове на the clashers да достигне 2 млн.

  Katina PetrovaKatina Petrovaпреди 8 дни
 • +1 Все така хубави клипове. Доста полезни неща.

  DragoDragoпреди 8 дни
 • Трябва да го включиш в топ 10 невероятни факта, а именно, че стигна 1 милион абоната. :)

  Simon ‘Ghost’ RileySimon ‘Ghost’ Rileyпреди 9 дни
 • Айде от утре Славито и той почва партия...

  Petar PetrovPetar Petrovпреди 9 дни
 • Rest in peace DMX

  RosstyRosstyпреди 9 дни
 • Здравейте, много ми се иска да говорим.не точно лично(много далеч живея) но някак! Виждате моето име моля ви потърсете ме.Благодаря!

  Paula SokolovaPaula Sokolovaпреди 9 дни
 • Пичове не искам да ви развалям партито но planetaofficial има 2,7 млн.

  Don OstrevDon Ostrevпреди 9 дни
 • Еха,браво!Гордеем се с теб❤️❤️❤️

  Доротея КазаковаДоротея Казаковапреди 9 дни
 • Big shout out for that man

  Don OstrevDon Ostrevпреди 9 дни
 • Yo he can get BGworld rank

  Mario AbadjievMario Abadjievпреди 9 дни
 • Слави аз те подкрепях от 150 000 и насам Поздравления че достигна 1 М!!!💯0000🥳🥳

  Steliqn TalazovSteliqn Talazovпреди 9 дни
 • Честито Слави ❤️🇧🇬!!!

  Aleksandra BashkovaAleksandra Bashkovaпреди 9 дни
 • Браво, Слави, изглежда мноооого интересно, надявам се Treasure Hunt-а който сте подготвили да стане ежегоден в България. 🤩🤩 И не, не заради наградния фонд, а въпреки него 🤗

  Ivona LyubomirovaIvona Lyubomirovaпреди 9 дни
 • Браво Слави ти си заслужаваше 1М 😌🤗🤗🤗Напред към 100000000000000000000😊Давай аз знам че ще успееш😃👍🏻

  Mishi and fredkaMishi and fredkaпреди 9 дни
 • kupeni abonati baluuukkk

  toxic Ȃ̈l̑̈ȇ̈x̑̈6̆̈7̆̈5̆̈7̆̈toxic Ȃ̈l̑̈ȇ̈x̑̈6̆̈7̆̈5̆̈7̆̈преди 9 дни
 • Честито за 1 милион абоната Слави пожелавам ти още 100 × милион! П.П.Къде да намеря декларацията?

  Electro HauseElectro Hauseпреди 9 дни
 • A Tribunal Belongs to the People and Only Deals with Facts Based on his previous experience with other tribunals, Sir Geoffery built the China Tribunal in a similar manner. He said when governments and international organizations neglect suppression of people and refuse to take action, people’s tribunals are needed. Different from a regular court or a parliamentary committee, a people’s tribunal should belong to the people. That is, it should consist of ordinary people from a broad background, rather than lawyers or experts from NGOs. In other words, Sir Geoffery expected the Tribunal to function like a jury trial. For example, jurors from criminal or civil courts reach a conclusion based on the evidence. In the organ harvesting case, the Tribunal members were also told not to make assumptions. Like starting from a piece of blank paper, they would fill in facts and formulate opinions. As a result, although independent investigations from David Matas, David Kilgour, Ethan Gutmann, and others have provided strong proof of organ harvesting in China, the Tribunal only took the evidence and drew its own conclusion. A Clear Conclusion Sir Geoffery said the conclusion was certain that forced organ harvesting - a crime against humanity - and genocide do exist in China as reported in the judgment. He said before this work, none of the Tribunal members were aware of forced organ harvesting. They are ordinary citizens who make their own, rational judgment based on facts. Although there were legal professionals involved, the Tribunal functioned like a jury to reach its own conclusion. In addition, they are not responsible for providing recommendation or telling people to take certain actions, which is beyond the scope of the Tribunal. Nonetheless, the conclusion from the Tribunal would be a valuable reference to anyone who deals with China. This includes educational organizations, companies, travel agencies, and other entities. Sir Geoffery emphasized that the Tribunal members have no political agenda and they only made judgment based on facts. That is why it could be hard for anyone to challenge their conclusion. In fact, since the Tribunal’s judgments were announced in 2018 and 2019, no one has refuted it on a factual basis. A Threat to Mankind Because the conclusions regarding the forced organ harvesting in China came from ordinary citizens, such conclusions can be used to assist decision-making whenever there is a need to determine whether the CCP has committed crimes against humanity. The forced organ harvesting does not concern just a few cases, but is a large-scale state-sanctioned crime committed by the CCP against innocent people. Left unattended, this crime could spread given today's globalization and endanger all of mankind. When the Universal Declaration of Human Rights was adopted by the United Nations in 1948, it proved a universal framework for basic rights and fundamental freedoms. Sir Geoffery said because it is called “universal rights,” it also means “universal responsibilities.” This is, it is an obligation for all governments and all people. Therefore, when the rights of a group of people are violated, it is related to all of us. We all have the responsibility to correct that. This makes the forced organ harvesting in China highly relevant to all. In fact, the crime still continues in China and it is more extensive than what was covered in the judgment last year.

  wen iiwen iiпреди 9 дни
 • Aideeeeeee

  XxicehexX BgXxicehexX Bgпреди 9 дни
 • Слави, аз съм на 9, мога ли да участвам?

  Aesthetic x FanpagesAesthetic x Fanpagesпреди 10 дни
 • Чакам 💯 милиона

  елена якимоваелена якимовапреди 10 дни
 • Лол стигнахме до тук🤯 помна когато беше 70К или 10К вече 1 МИЛИОН!!! Слави много добре си справяш.Давай така напред 🥳🥳🥳🤪❤️сега напред към 2 Милиона!❤️

  74u4 Uryr74u4 Uryrпреди 10 дни
 • Честити 1 000 000 абонати! Това което правиш е уникално! Продължавай все така напред и нагоре и нека всяка твоя мечта стане реалност! ❤

  Милен НедевМилен Недевпреди 10 дни
 • Браво, Слави!!! Истински съвременен будител! Сериозен, всичко което е направено от теб е с много високо качество и съдържание!!!! Гордеем се с теб!!! ❤️❤️❤️

  Силвия ПетроваСилвия Петровапреди 10 дни
 • Честито,ти си първият Бай Ганьо с 1 милион

  LogiFan67LogiFan67преди 10 дни
 • Честито!!! ПП:МНОГО СИ ЯК

  Addison And BryceAddison And Bryceпреди 10 дни
 • Аз съм много щъстлива но. Просто не мога да очаствам защото съм в Англия🙁 но късмет на всички💖

  Just JessieJust Jessieпреди 10 дни
 • Слави може ли като ми мине ковида да направиш фен среща в гр.Казанлък моляяяя

  Фиджети.бгФиджети.бгпреди 10 дни
 • Браво слави ти си номер 1

  Unlais BG & RobloxGirlUnlais BG & RobloxGirlпреди 10 дни
 • Честито, това е огромен прогрес за България и за всички хора! Идеята е много креативна и интересна! Отново честито! 🇧🇬🤍💚❤️

  Елена ЦеноваЕлена Ценовапреди 10 дни
 • Паметен момент за теб. браво Слави браво Слави

  Даниел РусановДаниел Русановпреди 10 дни
 • Моля ви да отделите минута за канала ми. Там снимам интересни скетчове, тъпи лайфхакове и друго. Приятно гледане)

  DavidShowDavidShowпреди 10 дни
 • Прост и неграмотен! Изкуствено напомпани гледания с цел пропаганда на безмислената информация. Много педакски и поклонически тембър.

  rumen Stoichevrumen Stoichevпреди 10 дни
 • Честито, Славии!🥳🥳 Най-добрия си! 🤗😉😉

  Янислав ИскреновЯнислав Искреновпреди 10 дни
 • Страхотна идея Слави,честито и от мен и само напред и на горе👍

  Diana КDiana Кпреди 10 дни
 • Честито, Слави!❤ Ти доказа,че всичко е възможно ако има желание. Пожелавам ти да стигнеш 10мил. абоната и да издигнеш България.❤ Понеже няма да мога да участвам ...Ше има ли фен срещи? Много ми е тъпо,защото за първи път идваш във Враца и надали ще дойдеш някога пак

  Борислава СашеваБорислава Сашевапреди 10 дни
 • Честито👏🎉

  Костадинка ЦончеваКостадинка Цончевапреди 10 дни
 • Забрави Казанлък баш центара!!! Долината на тракийските царе!

  Dimitar AleksievDimitar Aleksievпреди 10 дни
 • Честито продължавай нагоре! Гордеем се с теб и това, което правиш. Само за едно ме е яд. Няма да мога да участвам 😄❤️

  Пламена ДимитроваПламена Димитровапреди 10 дни
 • мислиш ли да имаш и 4 та КНИГА

  Vladi GeorgievVladi Georgievпреди 10 дни
 • България успя ние успяхме

  zombie mask super gamerzombie mask super gamerпреди 10 дни
 • Chestito Slavi

  Asito 123 Biserova 123Asito 123 Biserova 123преди 11 дни
 • kolko abonati kupi deiba...;D

  Petel4oPetel4oпреди 11 дни
 • Слави,помниш ли като беше 500хил абонати и ти бяха казали,че като стигнем 1млн абонати ще изкачим еверест. И ти каза: - Никога няма да можем да стигнем 1млн абоанти. И сега какво стана.Стигна ги!Честито,Слави главата нагоре,погледа напред и да мачкаме! Обожавам ти клиповете Слави не напразано те гледам като беше още 20 хиляди!

  Veski4a PlaysVeski4a Playsпреди 11 дни
 • това е една седма от българия шапка ти свалям

  Veselin TopalovVeselin Topalovпреди 11 дни
 • ЧЕСТИТООО СЛАВИ ВИНАГИ СЪМ ВЯРВАЛ В ТЕБ.

  Veselin TopalovVeselin Topalovпреди 11 дни
 • Слави , а това видео последното ли ще бъде ?

  Невен АтанасоваНевен Атанасовапреди 11 дни
BGworld