Учениците, които НАПРАВИХА КОНТАКТ с Извънземни - ИНЦИДЕНТЪТ в Африка

16.03.2021 г.
307 632 Показвания

Вижте историята на над 60 ДЕЦА, които описват една и съща случка в детайли. 👽 Дали наистина са се срещнали с представители на друга цивилизация?
🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash4" и 3% от техника с "Clash4PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​
Всичко се развива през 1994 година, на 16-ти септември. Мястото е дворът на училището Ариел в Рува, Зимбабве. Всичките над 60 ученици, които играели на двора през обедната почивка, описват едно и също явление - странни овални обекти са кацнали от небето и от тях са слезли още по-мистериозни същества. След като страхът и шокът на децата утихват, става ясно, че всички те са влезли в пряк контакт с представители на друг вид. Съществата обаче не са били там случайно. Те имали съобщение за цялото човечеството, а събитието се счита като най-достоверните посещения от извънземни видяно от десетки хора. Защо са дошли и какво е посланието им? Ще разберете от днешното видео на "Нещата, които не искат да знаете"
Случаят в училището в Африка е един от малкото, в които свидетели на извънземен вид стават не един или двама души, а цяла група от 60 деца. Явлението е описано в редица рисунки, разкази и интервюта с децата. Разследването е в продължение на години, като в него се включват дори учени от Харвард. До ден днешен това е една от най-значимите срещи с НЛО в историята.
Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
Първоначално въждушните обекти били 3 или 4, според разказите на децата, но накрая само един от тях се спуснал и кацнал в далечния край на училищния двор. В началото настанало суматоха, но децата бързо се събрали и плахо пристъпили, за да проучат случващото се. С огромно удивление видели как малко същество се издига от горната част на приземилия се кораб, без да се отваря врата. След него се появило още едно създание, а първото, левитирайки във въздуха, се приземило пред децата и вперило огромните си черни очи в тях.

Децата от училището разказват, че извънземното било високо малко над метър, имало дълги ръце и слабо тяло, и било облечено в черен костюм. Най-впечатляващи обаче били очите му, които били във формата на топка за ръгби, били няколко пъти по-големи от човешките и имали продълговати бели зеници. Устата му била съвсем малка, а ушите - почти незабележими. Когато съществото се приближило на около метър от децата, всички те били обзети от странни чувства и усещания. В главите им започнали да изникват странни видения. Какво са се опитали да ни кажат тези представители на друга раса? Ще разберете от видеото.
Историята на училището Ариел в Рува, Африка е една от най-достоверните, на които съм се натъквал и много силно ме кара да се замисля дали наистина сме сами във Вселената или не. Присъствието на толкова много доказателства и свидетели, както и интересът на големи медийни компании в продължение на години и случилото се с д-р Мак, ме навеждат на мисълта, че в онзи ден и онзи двор действително са кацнали същества от друга раса.

Няма как да не ви попитам, след като чухте всичко какво смятате за ситуацията, реална случка или добре скалъпена измислица? А какво бихте направили вие, ако някои ден случайно в двора на училището ви или офиса ви се появят подобни летящи тела и от тях изскочат малки човечета в костюми?
Надявам се днешният епизод на нещата, които не искат да знаете да ви е харесал и ако е тама, може да го оцените с един палец нагоре. 👍 Също, не забравяйте да се абонирате за канала, за да получавате известие, когато кача ново видео. Благодаря Ви, че бяхте с мен!
Music by:
Past the Edge by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Source: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100349
Artist: incompetech.com/

Коментари
 • На мен лично това е един от любимите ми епизоди..., а на вас? Може да помогнете като го споделите в социалните мрежи! Благодаря Ви! ❤️

  The ClashersThe Clashersпреди месец
  • ❤❤

   Добромир СтояновДобромир Стояновпреди 18 дни
  • Аз вярвам на тези деца.Това са децата кристали,който са склонни да говорят телепатически.Не случайно са дошли при тях.Ние се самоунищожаваме.Крадем нашата планета.Разрушаваме нещо,което не сме направили ние.Не осъзнаваме какво правим,как се погубваме,как се поддаваме,как си изграждаме навици,който мислим че са добри,а всъщност пагубни за човечеството.Това беше предупреждение‼️Пак ще дойдат‼️Благодаря ви,споделих клипа в фейса.Димитрия Драмалиева.

   Milen TenevMilen Tenevпреди 20 дни
  • Slavi imam neshto za tep Bistrica sifiiska za vitosha.s chicho bqhme . i se pribirahme ot riba..i gi vidqhme .....................

   Anita PenevaAnita Penevaпреди 20 дни
  • Ти си ми най любимия ютубер

   Nihat ErenNihat Erenпреди 27 дни
  • Възможно е да искат да ни предупредят, нищо чудно.

   An EnAn Enпреди 29 дни
 • Рялна случка е

  Ivan NikolovIvan Nikolovпреди ден
 • Несме сами!

  Ivan NikolovIvan Nikolovпреди ден
 • Знам че е истина

  Ivan NikolovIvan Nikolovпреди ден
 • Аз вярвам!

  Ivan NikolovIvan Nikolovпреди ден
 • Вярвам разбира се че има друга и може би не една раса която е различна от нашата....и съм виждал с очите си макар да бях дете..браво слави

  Georgi RusevGeorgi Rusevпреди 3 дни
 • Слави през ден във Велинград наблюдавам нло и се рее над планината и се виждат как лятят

  Бойко ЯмаковБойко Ямаковпреди 3 дни
 • вярвам че има и вярвам,че скоро ще се намесят ,защото земята не е наша...Дано филмите който измислят като филма "Когато Земята спря да се върти" със Киану Риивс дано е плод на въображение, а не истинско послание показано във вилм като предупреждение

  Plamen GeorgievPlamen Georgievпреди 4 дни
 • Не вярвам, че тия извънземни, които са толкова развити, че да се омудрят да дойдат чак до нас, ще са толкова тъпи от друга сърана, че да се оставят да ги видим и да ги снимаме, ако се крият от нас. По- голям е парадокса ако искат да осъществят контакт, то тогава толкова ли са тъпи, че да се свържат с някакви сополанковци от Мозамбик (извинявам се за израза), които на са в състояние нито да предадат съобщението им на властващите световни лидери, нито пък сами да предприемат сами нещо по въпроса. След като знаят, че ги виждаме, след като ни се показват, колко му е да направят някакъв адекватен и официален контакт, а именно с управляващите и открито пред всички земляни. Ето защо не вярвам на такива глупости.

  Mara ArnoldMara Arnoldпреди 4 дни
 • Посрах се Слави😩😅

  SIMPSIMPпреди 5 дни
 • В тази история повече клишета не можеше да има

  StarclonserStarclonserпреди 5 дни
 • Със сигурност не сме сами във вселената, но всъщност не разбирам как образите на извънземните са описвани по един и същи начин навсякъде. А и също така не разбирам защо не правим нищо за планетата ни или ако някой направи то той няма да има право да продължи, заради например общината или др. ;(

  Yana ParvanovaYana Parvanovaпреди 5 дни
 • Почти на 100 процента съм сигурен, че правителството на САЩ има контакт с извънземни и затова се опитват да прикриват такива случаи.

  Rado_PtrvRado_Ptrvпреди 6 дни
 • Здравей Слави, искам да споделя нещо с теб, нещо което баща ми видя, пушейки на балкона. Според неговото описание нещото, което прелетя в небето тотално го прекоси, след което изведнъж изчезна, попитах го дали е възможно това да е метеорит, той ми каза, че метеоритите падат вертикално, докато това прелиташе хоризонтално (КАТО САМОЛЕТ) аз го попитах дали това е възможно да е самолет с такива бързина, той категорично отвърна, че е невъзможно да съществува самолет с такава бързина. Слави ти виждал ли си такова нещо? И държа да кажа, че след като това нещо изчезна, след около минута 2, след него прилиташе самолет с нормална скорост!

  Лоренцо КаменовЛоренцо Каменовпреди 7 дни
 • #реалност

  Yavor AtanasovYavor Atanasovпреди 8 дни
 • Винаги като гледам или чета нещо подобно си мисля: "Добре де, ма$а му стара, защо тия извънземни като решат да правят нещо драстично винаги е пред някакви избушени, незначителни хорица? Защо не вземат да кацнат пред генералната Асамблея на ООН или пред Европейската комисия, ами както в случая- в училище в Африка". Единственият отговор, който ми идва е: ами ако те по разум са толкова чужди и далеч от нас , колкото ние от да речем мравките? Ако човек иска да изпрати важно послание към някой мравуняк- коя точно мравка ще избере?"

  svetliniisenkisvetliniisenkiпреди 9 дни
 • Мен лично ме учудват хора които твърдят че сме сами във тази огромна вселена. Имам напредвид... те сериозно ли си мислят че ние, дето не сме даже зрънце във млечният път сме единствената във цялата вселена, която даже не знаем до къде се простира, като изключим последните факти и научни открития че има черна дупка във края на нашата вселена. Тез които си мислят че сме единственните във тая огромна вселена, ами сорри ама сериозно се лъжите. Всяка една звезда която виждате във небето си е слънце със собственни планети и физически правила. Просто е не реално да сме сами.

  StormStormпреди 9 дни
 • Според мен наистина има извънземни

  Martin VelinovMartin Velinovпреди 10 дни
 • Spored me mogat da levitirat "u6kim" za6toto na tqhnata planeta gravitaziata e prekaleno golqma. A tova za preduprejdenieto ne se e haresalo na mnogo hora, za6toto tehnologiite dvijat ikonomikata na mn durjavi za tova e umrql izledovatelq

  Izo ZhivkovIzo Zhivkovпреди 11 дни
 • Слави тази класация беше интересна можели следващата класация да е за 🤡

  Nina KaraivanovaNina Karaivanovaпреди 12 дни
 • През април 1994г бях технически ръководител на мост на км 48 от АМ Хемус . Наливахме бетон на основите на колона 5 - 360 м3 и в 22 часа с бус качих втора смяна работници . Всичко беше осветено - площадката за маневри на бетоновози , самия фундамент с диаметър 36м и дълбок над 10м . Както си работехме над нас УВИСНА светещо нещо БЕЗ да БУЧИ , просто висеше . Стоя може би 1-2 минути , завъртя се и чак тогава въздуха изсвистя . Всички бяхме без дъх . Те са тук ....

  Vidin MarinkovVidin Marinkovпреди 12 дни
 • 😣😣

  Teodora StoychevaTeodora Stoychevaпреди 12 дни
 • Да вярвам

  Лея ШумановаЛея Шумановапреди 13 дни
 • Реално е!!!

  Ivan ParushevIvan Parushevпреди 13 дни
 • Тази случка според мен е истина.

  rado koevrado koevпреди 14 дни
 • Браво Слави! Страхотно видео!

  The CatThe Catпреди 14 дни
 • Na patia mi izliazoxa. Imam dva broya snimki (realni). Vidiax nesto, koeto ne na vseki moze da mu se sluchi , prez celia si zivot nesto podobno...

  Kiril KirilovKiril Kirilovпреди 14 дни
 • ИЗВЪН ЗЕМНИ = ИСТИНСКИ. Аз съм виждал една оранжева светлина която обикаля небето.

  sava muhtarovsava muhtarovпреди 15 дни
 • r u alien

  Evil G0dEvil G0dпреди 15 дни
 • БРАВО 1MIL SUBSCRIBERS!!!

  Aleksandar MatevAleksandar Matevпреди 16 дни
 • Тази история е вярна

  Vrabka GeorgievaVrabka Georgievaпреди 18 дни
 • най - добрия ми приятел е виждал НЛО в небето ,но не се е срещал с извънземни

  Николина ЖелеваНиколина Желевапреди 18 дни
 • SE NETA

  Добромир СтояновДобромир Стояновпреди 18 дни
 • Поредният детски клип, лошо няма въпреки че това са небивалици. Видеото е ,,на ниво".

  Иван ГерговИван Герговпреди 18 дни
 • Много интересен епизод.💖👽

  zor6azor6aпреди 18 дни
 • Според мен лично извънземните са интелигентни даже доста сравнение с нас и може би доста от изчезналите хора или умни умрели учени са откраднати от тях. Мислех също, че извънземните се връщат от миналото и идват да ни предупредят за това как ще измрем и искат да ни спасят при тях, но не са измислили метод засега

  Ronny GeorgievaRonny Georgievaпреди 18 дни
 • Няма как да е измислица щот наистина ще дойде края на КРАЯ НА СВЕТА ЗАРЕДИ НАС ХОРАТА ЩОТ Режат дървета тес коли тес АЕЦ БЕЛЕНЕ и много неща

  Bg MonstersBg Monstersпреди 18 дни
 • Според мен наистина ни посещават. Много е показно как са отишли при малки деца. Не веднъж се казва, че точно новото поколение ще промени света ни. Ако се замислим, тези деца сигурно са на около 30 години в момента, и точно едни от най-големите съвременни еко активисти са на тези години или по-млади. Важното е, че дори да не вярваме в извънземни, може би трябва да помислим за идеята, която са се опитали да внушат на децата.

  Eva BanovaEva Banovaпреди 19 дни
 • Слави когато каза че ще им задаваш много въпроси и че няма да могат да ти затворят устата аз си викам : Ем ако има много въпроси сигурно няма да те вземат за изследване 😂🤣😅

  Стоян БатинковСтоян Батинковпреди 19 дни
 • Според мен има такива неща ама не са зелени с черни големи очи а са нещо като пришелецът

  gergana slavovagergana slavovaпреди 19 дни
 • Реална ситуация е това. И на мен ми се случи като ученик. Само че от страх щях да се изпусна в гащите и взех,че пръднах,извънземните се уплашиха и избягаха. Сега искат да снимат филм по моята история,но пръднята ми струва скъпо о все още не можем да се разберем.

  David BaleDavid Baleпреди 20 дни
 • Слави уникален си! Взех си всичките ти книги супер си😁❤️👍!

  demongirldemongirlпреди 20 дни
 • Слави мола да се свържеш с мен Фейсбук ми е iani velkov ще очаквам да ми пишеш

  ianislav velkovianislav velkovпреди 20 дни
 • Съвсем реално събитие 100%!

  Dargo6661Dargo6661преди 20 дни
 • Толкова е елементарно... Тези същества имат много по напреднали технологии от нас. И може би най важното в тази случай.....именно децата са бъдещето.

  whiskey 4587whiskey 4587преди 21 ден
 • Ас лично мисля чеса допредили деца задасе осазнаем и земем на сериозно това за пленетата казалисаго на децата щото децата нз за изван земните и то на тия години но няма кой даги ислуша ас лично сам на 100% сигурен че това е вярно

  Todor TodorovTodor Todorovпреди 21 ден
 • Реална история според мен. Не сме сами, но дали ще отркием живот в безкрайната вселена докато сме живи, предстои да разберем. Дотогава ще дерзаем.

  Angel BogdanovAngel Bogdanovпреди 21 ден
 • 🤣🤣🤣🤣Като каза, че няма да могат да ти затворят устата, си представих как малките човечета седят втрещени, а после отегчени и те чакат да приключиш

  Pavlina PavlovaPavlina Pavlovaпреди 21 ден
 • В тикток има един човек който пътува в миналото и каза че 2022 официално ще се срещнем с извънземни а в 2028 ще има война между харата и извънземните😳

  Gogicha 55Gogicha 55преди 21 ден
 • Око не исках да ги знам няма да си пускам клипа

  Pepi DobrevPepi Dobrevпреди 21 ден
 • аз съм един от тях

  CubePlaceCubePlaceпреди 22 дни
  • истина е

   CubePlaceCubePlaceпреди 22 дни
 • #12:51 Да и на мен няма да могат да ми затворят устата.😆😅👽🙊

  Naina TalwarNaina Talwarпреди 22 дни
 • Вярвам, че това е реална случка

  Nadia SpahievaNadia Spahievaпреди 22 дни
 • Аз вярвам в това, както и за извънземните

  Nadia SpahievaNadia Spahievaпреди 22 дни
 • Аз ако това се случи на мен ще припадна... 😂😁😶

  Natali NikolaevaNatali Nikolaevaпреди 22 дни
 • Би било удивително, в случай, че не беше толкова съмнително. Със същия успех може да се описва контакт на човечета зелени с глутница хиени и да им предават послание, относно планетарно наказание... Послание се предава към командните системи, или към всички, за да не останат неми... Изолирана случка е като захарна бучка и не заслужава занимание да привлича особено внимание... Разбира се има направления за обяснения. Едно от тях е газ. Може да е от климата зноен, ала може и да е боен. БИ-ЗЕТ психохимически е в състояние да предизвика видения епически, демони, извънземни и всякакви кошмари там потребни, а ако се придружава с коментар, то всички виждат един и същи звяр... А хлапетата са коментирали и виденията синхронизирали... Все пак, палец нагоре получаваш, за да продължаваш...

  Golden GirlGolden Girlпреди 22 дни
 • не мисля, а съм сигурна, че са били извънзени, само нямам обяснение защо са предупредили само тези деца, за да се спаси планетата трябва много хора да работят в тази посока...

  vasi13fulvasi13fulпреди 22 дни
 • Слави, аз смятам, че е напълно възможно тази история да е реална и че НЕ СМЕ САМИ във Вселената! Благодаря ти за страхотните видеа!

  Antoniya MihovaAntoniya Mihovaпреди 22 дни
 • Спрете тецовете спрете сечтата

  креитивност .бг 3креитивност .бг 3преди 23 дни
 • Да

  Антония ГеоргиеваАнтония Георгиевапреди 23 дни
 • Не е измислица

  Rana KulRana Kulпреди 23 дни
 • слави обичамте ако не знаеш коя сам азам гинка и зам ти фенка 🤗🤗🤗🤗😚😚🙄🙄

  GINKA BalgaranovaGINKA Balgaranovaпреди 23 дни
 • Настръхвах на няколко пъти, докато гледам... ужасяващо!

  IZOmbieIZOmbieпреди 23 дни
 • Много интересен епизод,но трудно се разбира говора,понеже звукът е много слаб.

  Valentina MaslevaValentina Maslevaпреди 24 дни
 • Ще бегам бате.

  Bozhidar StoykovBozhidar Stoykovпреди 24 дни
 • Аз направо бих откачила!

  Margarita GeorgievaMargarita Georgievaпреди 24 дни
 • Адмирации видеото беше страхотно! Аз лично съм виждал нещо подобно преди око 20 години може би. бях малък когато с баща ми излязхме на вън беше тиха и мн спокойна нощ лун 22:00 може и да е било 23:00 луната грееше и никъде нямаше облаци понеже беше лято, и странно гледахме как 2 облака сякаш тичаха един срещу друг с феноменална скорост и го повтаряха продължение на минута, това беше най удивителното нещо което бях виждал, след това изчезнаха като чели ни видяха че ги наблюдаваме.

  Петко ИлиевПетко Илиевпреди 24 дни
 • Ще им кажа да ме вземат с тях..... 🤣🤣🤣

  Raina KirovaRaina Kirovaпреди 24 дни
 • славей Много си гладен 25 реклами братче

  Fabien AngelovFabien Angelovпреди 24 дни
 • Човече ще ги скъсам от въпроси както каза имам си хоби да получавам отговори и въпроси ⬛🟧

  Васил ДехневВасил Дехневпреди 24 дни
 • Аз лично ако видия извънземно ште припадна

  Ivan GogovIvan Gogovпреди 25 дни
 • Аз казвам че това е 100% правилно

  KONSTANTIN GAMESKONSTANTIN GAMESпреди 25 дни
 • Това което са показали на децата ще се случи скоро скоро . Човека е забравил да бъде човек .

  Valentin ValentinovValentin Valentinovпреди 25 дни
 • Аз искам да кажа две неща: 1.Когато бях дете си играехме със сестра ми на двора. Беше тъмно(не помня колко часа беше). Изведнъж в небето се появи червена светлина. Кацна на ~200-300 метра от къщата ни(поне така ми се стори). След това рязко се издигна нагоре и тръгна към нас. Започна да кръжи над главите ни(буквално), а ние не можехме да откъснем очи от него. Тогава ми запрелича на Волтрон(ако си спомняш анимацията с лъвовете робити). Кръжа няколко секунди и просто изпезна. Всичко това беше в рамките на 5-10 мин. 2. На въпроса ти "Защо точно на тези деца... " аз си мисля, че в бъдеще тези деца ще имат възможността да променят случващото се и за това са им се явили. Знае ли се какво е станали с тях? С децата?

  Диана ГеоргиеваДиана Георгиевапреди 25 дни
 • Може би целта на посещението е освен предупреждение, а също и превенция в едно недалечно бъдеще... Все пак посланието е било към деца на около 6-7г... Знае ли се кои са тези деца и с какво се занимават в момента? Сега трябва да са на около 32 - 33 годишна възраст... няма как да няма някакъв ефект към днешно време според мен... Може да са станали активисти, природозащитници... или поне да са вдъхновили околните през годините...

  Ivan IvanovIvan Ivanovпреди 25 дни
 • Аз също съм склонен да вярвам, че не сме сами. Самият факт, че това се е случило на деца е достатъчно показателно. Смятам, че децата са най - чистите и не принудени същества на земята. Също така те ще пораснат именно с тази мисъл да пазят дома си. Жалко само, че няколко деца няма да могат да променят всички останали които продължават да вредят на природата!!!

  Veselin KehaiovVeselin Kehaiovпреди 25 дни
 • Описанието,което са дали децата за извънземния. Точно същото е описанието и на извънземното в зона 51

  Emil LambevEmil Lambevпреди 25 дни
 • Samo na takava sistema ako brumchish s tez izvunzemni shi gi dignesh na balon

  Ilko IlkoIlko Ilkoпреди 25 дни
 • sigorno nyama da vyarvate no slhtata dada niye 5 bratya go vidyaxme tova enolo as byax nogo malk 6 ili 7 godihen

  Fatma BeyzatFatma Beyzatпреди 25 дни
 • Слави имам голяма новина! Аз също вярвам в извънземни наистина! Погледнах към прозореца и видях нещо което много прилича на ЕНЕЛО след това се появи и друго ей така от нищото! И видях нещо. От ЕНЕЛОТО се спускаше нещо като паяжина и на него имаше нещо което свети. И след това си казвам привижда ми се седнах да играя Брол Старс минават около 10 мин и след това ставам пак поглеждам през прозореца и имаше само едно светещо нещо! Наистина... И наистина многоо приличаше на ЕНЕЛО видях едно на горе прозорче прозрачно! Което свете и се вцепених. Също така след това си взимам телефона там нещо човъркам минават 5 мин гледам през прозореца и нямаше нищо...

  Ivon GanvhovskaIvon Ganvhovskaпреди 26 дни
 • Аа може и мен да ме помислите за лут поне някои , но аз лично съм ги виждал наистина са с черни очи и пак почувствах такива чувства

  4elonko4elonkoпреди 26 дни
 • Това, ако стане в моето училище аз ще извадя постолет, и ще го застрелям, а ако не умира.... Плювам си на петите. 😅😖

  Yasmina BoyanovaYasmina Boyanovaпреди 26 дни
 • Аз също съм ги виждала

  krispaskalkrispaskalпреди 26 дни
 • Директно ги почваме с шамарите и репатрираме чинията в полза на човечеството :D

  OmnicrosOmnicrosпреди 26 дни
 • Ако ги срещна направо отивам при тях ше ги питам за вселената оръжията им и какво ли още не

  Радослава ВарджийскаРадослава Варджийскапреди 26 дни
 • Ето че дори извънземните казват че човечеството само ще се доведе към края си. Но ето дори друга раса да го каже няма никакви мерки за това. Аз лично вярвам няма ка децата да си измислят такава история и да я разказват. А за учителите да не говорим колко са си умнички

  Радослава ВарджийскаРадослава Варджийскапреди 26 дни
 • Просто факти те са на лице ...истината!

  мая Vrazvaneмая Vrazvaneпреди 26 дни
 • Napishi рептили шейпшифтинг

  Ivan GeorgievIvan Georgievпреди 26 дни
 • Надалия е лъжа щом всички са видели жалко е че никои няма да повярва всеки би си казал защо ни ни сме видели нищо досега

  Вени КръстевВени Кръстевпреди 26 дни
 • Нека кажем че днещните ученици взимат много и различни субстанции наведнъж

  DetoxBulgariaDetoxBulgariaпреди 27 дни
 • истина се е случило

  evgeni andreevevgeni andreevпреди 27 дни
 • Много е спорно дали сме били посещавани от извънземни раси първото кето е че космическото пространство е твърде угромно. Дори и на най близката слънчева система да има живот и да е хиледи пъти по развит и да имат технологията да се движат с светлинна скорост пак ще им отнеме много време само за да дойдат и да хвърлят едно око какво си правим ние.

  DEAD デッドDEAD デッドпреди 27 дни
 • 12:47-най вероятно ще се опитам да комуникирам с тях макар и много да се изплаша , също бих се радвала да си комуникирам с извънземно или да му помогна в нещо случвало ми се е да видя космически кораб летейки си късно през ноща защото аз страдам от безсъние и не мога да заспя по-рано от 4:00 , виждала съм свръх естественото и вярвам в него, но и вярвам в паранормалното виждала съм много неща , получавам ежедневно дежавю , понякога дори сънувам бъдещето но никой не ми вярва . Реших да ти го споделя защото си мисля че може би ти поне ще ми повярваш

  Деница АневаДеница Аневапреди 27 дни
 • Идва време в което все повече истини ще излизат. До 2030 г. вече няма да е тайна, че има контакти с други видове.

  Nasko MitovNasko Mitovпреди 27 дни
 • да това е напълно реален факт глупаво е да мислим че сме сами във вселената още по глупаво е да мислим че ние сме най развитите същества във вселената , има и по развити от нас но някъде има и току що зараждащ се живот .....

  Darko GeorgievDarko Georgievпреди 27 дни
 • Ще им предложа да вземат всичките ни политици да си ги пуснат във галактическия си зоопарк :)

  Славчо СлавчевСлавчо Славчевпреди 27 дни
 • Аз лично вярвам

  Emil MitevEmil Mitevпреди 28 дни
 • mnogo gotin klip btw kato maluk bqh vidql edin krugul oranjev korab minavashe nad nas vuv varosha lovech dali sa bili izvunzmnui ili ne nz bqh maluk

  Stopa kekaStopa kekaпреди 28 дни
 • Веднъж с моят братовчед се разхождахме около 22:00 ч и видяхме странни светлини в небето които бяха някъде около 20 различни на цвят подредени една след друга и се движеха като дракон .... Това се случи за някъде около 2-3 минути , а на сутринта други хора от село казаха , че също са го видели и не смятат , че това е самолет , или нещо подобно ... Винаги съм мислил , че няма как да сме сами в тази огромна вселена и галактика !!!

  FREE RAP BEATSFREE RAP BEATSпреди 28 дни
 • За тези които не вярват и са скептично настроени, помислете кое извънземно ще се покаже и ще направи директен контакт с хората и ще тръгне да разказва за вселената?? Нямате ли интуиция или усещане щом не вярвате че не сме сами? Или вярвате само на каквото видите?? Като е пределно ясно че хората ще го унищожат или затворят в музей извънземното същество с цел пари и печалба. Много ясно че комуникират по техен начин и се телепортирват и предвижват. Прекалено много случай и доклади има още от миналия век което доказва че наистина има случай. Това че някои правят Фотошоп и имитации не означава: " Айде глупости, няма такива неща. " Който иска ще повярва а който не, нека не се оплаква после защо живота му е труден и не му върви. ;) Иска се вяра! Вярата не струва пари нито нищо! Естествено всеки си решава. :)

  Annie SotirovaAnnie Sotirovaпреди 28 дни
BGworld