Топ 10 Най-мистериозни ОТКРИТИЯ в Космоса, които ще ви оставят БЕЗ ДЪХ

13.11.2020 г.
268 710 Показвания

Какви са последните МИСТЕРИОЗНИ открития и как можем да си ги обясним? Днес е голям ден и по друг повод! ❤️ Днес ще разгледаме една малка час то темите, за които много скоро ще четете обстойно!
✅📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy
Приятели, имам щастието да ви съобщя, че ТРЕТАТА ми книга е вече факт. В нея ще се отправим на едно епично пътешествие през времето и пространството и ще стигнем до началото на всичко. Как е възникнала Вселената и колко ГОЛЯМ е бил Големият взрив? Какви са тайните на светлината и защо тя е най-бързото нещо в космоса? Сами ли сме в Космоса или има други цивилизации? Тези както и много други въпроси разглеждаме в "Топ мистериите на Вселената". Ще се радвам да я прочетете и да ми кажете какво мислите.
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
Днес епизодът е тематичен и е посветен изцяло на по-новите открития в необятния Космос. Някои от тях за от 2020 година и доказват за пореден път колко малко знаем за Вселената. Науката и астрономията никога не спят и ни учудват всеки месец с откритията си. Благодарение на телескопите в орбита и тези разположени в Хавай, Южна Америка, Австралия и Европа, ние получаваме някои от най-невероятните данни. Сигурно вярвате, че няма какво да ви изненада и знаете всичко...? Помислете пак. Днес ще ви представя Топ 10 най-мистериозни открития в КОСМОСА.
#TheClashers #Top10 #Universe
Пригответе се защото нашето пътуване едва сега започва. В книгата ще разгледаме обширно почти всички неща от видеото, но и още много други. Ще си говорим за минало, за бъдеще и защо настоящето е толкова относително.
Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
В началото ще ви разкажа за един възможен начин на това как златото може да се е появило на Земята. В момента на фондовата борса то бележи ръст и не напразно е един от най-ценните метали на нашата планета. Как обаче се е появило? Според ново проучване, но може да е дело на титаничен сблъсък между неутронни звезди. След това ще разгледаме една интересна комета, която е изградена от алкохол. Да, няма майтап, цяла комета от алкохол, същият, който и ние пием. Мъглявините са едни от най-красивите творения на космоса. Несъмнено обаче най-симетричната и интересна такава е Червената правоъгълна мъглявина. Трябва да видите с очите си защо това е така. Едно скорошно откритие направено благодарение на сондата New Horizons е Арокот. Странен астероид изграден от две части, който е реликва от формирането на Слънчевата система.
Обектите на Хоуг са следващата тема, за която искам да ви разкажа. Всички знаем нашата галактика - Млечния Път (Milky Way), но има и такива, които са слабо изучени. Особено пръстеновидните галактики, за които все още е загадка как са се сформирали. Много скоро сигурно ще можем да пътуваме до космоса и да оставаме на хотел там, но той си е едно много неприветливо място. Наскоро учените откриха признаци на живот на Венера. Газ, който се свързва с бактерии тук на земята. Едно от най-мистериозните скорошни открития несъмнено е Великият атрактор. Невиждана сила, която привлича милиарди галактики към себе си. Какво ли може да е това?
Благодарение на апарата "Паркър" на НАСА имаме по-обстойни наблюдения над слънцето и това, което откри е много интригуващо. Ще разберете какво е от видеото. Апаратите от програмата "Вояджър" пък направиха друго сензационно откритие - мястото, в което слънчевите ветрове се сблъскват с междузвездната среда и създават интересна точка на налягане. За космоса има много онлайн игри, които може да разучите галактиката ни, но в нито една от тях не е представена тази уникална точка. Несъмнено обаче един от най-интересните обекти от днешната класация си остава Оумуамуа - странният астероид, който прилича на пура. Много учени, включително от Харвард, обявиха, че има възможност това да е оперативна сонда на извънземна цивилизация, която е тук за да изучи Земята. Вие какво мислите?
Ако искате да прочетете още много за Вселената и нейните тайни, може да си поръчате новата ми книга от линкчето по-горе.
Надявам се видеото да ви е харесало и ако е така, може да му оставите по един палец нагоре. Не забравяйте да се абонирате за канала и то с камбанката, за да не изпуснете нещо ново.
Music:
"The Escalation" by Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Коментари
 • Скъпи приятели, с радост Ви съобщавам, че третата ми книга “Топ мистериите на света” е вече ФАКТ! 🥳 Нямам търпение да я прочетете и да кажете какво мислите! ❤️ последвайте линка от описанието.😊

  The ClashersThe Clashersпреди 14 дни
  • Аз мисля ,че книгата ще бъде много интересна

   Boris KishkilovBoris Kishkilovпреди ден
  • Слави,в книгата ти описваш ли това за живота на Венера

   teo gaydarovteo gaydarovпреди 3 дни
  • Чудя се какво се крие във млечния път

   Funtime ProxyFuntime Proxyпреди 4 дни
  • Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

   Nurdjan VeliNurdjan Veliпреди 9 дни
  • @Daniela Todorova I'M GAY

   Jotaro KujoJotaro Kujoпреди 9 дни
 • Аз не вярвам, че сме сами във Вселената

  Nadia SpahievaNadia Spahievaпреди 8 часа
 • Ама защо бяха пропуснати във видеото 5-те предсказания на китаеца, които не са се сбъднали???

  fenixxsafenixxsaпреди 8 часа
 • може ли да нправиш каласация ,, Теории за това как космосът се е появил ". Ще ми бъде много интересно.

  Kalina FilipovaKalina Filipovaпреди 15 часа
 • Аз една вечер в полунощ чух странни звуци от небето

  Стилиян ДрагневСтилиян Драгневпреди ден
 • Страхотен си Славчо продължавай само напред и нагоре.Велик

  ivan kadiyskiivan kadiyskiпреди ден
 • Аз предпочитам сребро

  Simeon KrastevSimeon Krastevпреди ден
 • Мен най-интересни теми са ми "Какво има в Черна Дупка","Има ли Бели Дупки","Може ли да се пътува със скоростта на светлината","Същесвува ли планетата X" и най-вече "Има ли Мултивселена"? П.С. Не съм сложил "сами ли сме в космоса" по простата причина че това е въпрос който е в главата на всеки.

  Sasuke UchihaSasuke Uchihaпреди 2 дни
 • 5/10 moje i po dobre

  CubeSomethingCubeSomethingпреди 2 дни
 • Здравей има една местност в едно белоградчишко село която се казва бабу там има и праща която казват че има много злато но има голям камък на входа и така до днес някой не може да влезе в нея

  Мария АнгеловаМария Ангеловапреди 2 дни
 • Никога не сме били сами ,има същества които не могат да се видят с човешко око, но те са с нас.

  ISee YouISee Youпреди 2 дни
 • Кога ще направиш ревю на Huawei mate 40 pro

  Александър KostovАлександър Kostovпреди 2 дни
 • Дали в живота сме сами

  Evgeni MinkovEvgeni Minkovпреди 2 дни
 • Ако отдолу добавиш субтири на английски, каналът ти ще стане много известен

  Ivaka BGIvaka BGпреди 2 дни
 • Всъщност е просто нормален предмет който оцелял нмого близо до слънцето защото има наколко layer-ра.

  game play bulgariyagame play bulgariyaпреди 3 дни
  • НЯМА КАК ДА СМЕ САМИ ВЪВ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНАА

   game play bulgariyagame play bulgariyaпреди 3 дни
 • Слави кога ще снимаш GTA5

  Rumen GunevRumen Gunevпреди 3 дни
 • Еиии...Третата книга наи-после е факт. Вече си я поръчах❤️❤️❤️

  Vasiana BlagoevaVasiana Blagoevaпреди 3 дни
 • Слави ако сега си поръчам книгата ти ще дойде ли до Коледа?

  ShadowPredatorShadowPredatorпреди 3 дни
 • Да наистина пусни си английски субтитри и можеш да се класираш в някое фриик шоу! 😂

  Kalina VasilevaKalina Vasilevaпреди 3 дни
 • Ще има ли четвърта книга?

  koreanxstrawberryxxkoreanxstrawberryxxпреди 5 дни
 • Интересни видеа , браво. Имам въпрос. Членуваш ли в тайни общества ?

  Shocky De LockyShocky De Lockyпреди 5 дни
 • Слави никога не сме бели сами е селената

  Georgi DimitrovGeorgi Dimitrovпреди 5 дни
 • И на Земята не сме сами!Уверявам ви!

  Стефчо ПараскевовСтефчо Параскевовпреди 6 дни
 • Слави,ти си бизнесмен и си си избрал интересни сюжети с които да занимаваш клиентите си.И похватите ти са различни-допълващи се! Похвално!В тая връзка,за да разпаля апетита ти от любопитство,а и тоя на аудиторията ще ти напиша следното:Аз съм преживявал най-различни "лудории". Някои от тях са доста фантастични,но няма сега да пиша за никоя от тях,а за нещо друго.А именно-Виждал съм на цели два пъти обекти в небето,които по своята форма и поведение могат да се нарекът НЛО.Първият беше с популярната пурообразна форма,или по-точно пъпешова форма.Най-близка представа ще ти даде формата на онази продълговата топка ,с която се играе ръгби.Цвят-бял бронз,сребрист.Със същият цвят беше и вторият.Но докато за "пъпеша" бях чел,чувал и гледал рисунки,то този беше с форма,която и до днес не съм открил в някое средство за масова информация."Д"-не точно тази форма,но тази е най-близката.Всъщност,основата на "д"-то беше малко по-дълга и страничните две крачета бяха абсолютно прави и бяха не само под хоризонталната черта,но и над нея.Също като цилиндър на фокусник от цирка,но със странични крачета.В сребрист цвят.

  Стефчо ПараскевовСтефчо Параскевовпреди 6 дни
 • Злото разбирасе

  Katq KrasimirovaKatq Krasimirovaпреди 6 дни
 • Извънземната цивилизация ,не и трябва кораб за да ни изучава, те са еволюрали същества и го умеят само с мисъл форма. Ние сме все още,твърде назад и в технологиите и еволюцията на под съзнателно ниво. Когато започнем да се променяме от вътре на вън, тогава човечеството ,ще премине към по-висико ниво, и ще разберем ,че извънземни има и заплаха за нас те не са. По-скоро ние сме най-голямата заплаха за Земята.

  Вася ТодороваВася Тодоровапреди 6 дни
 • На мен всичко ми е любопитно 😌

  Сиана МарковаСиана Марковапреди 6 дни
 • Интересното за мене е дали живеем в мултивселена, каква е ролята на тъмната материя и енергия във вселената и дали всъщност ако е така дали има подобна вселена на нашета просто с по различни характеристики, и какви са свойствата на другите вселени... хмм

  Georgi ValkanovGeorgi Valkanovпреди 7 дни
 • браво машинка .

  mark simovmark simovпреди 7 дни
 • Не вярвам да сме сами.

  SAVAGE 1SAVAGE 1преди 7 дни
 • На мен би ми било най-интересно да разбера как е започнала Вселената.

  Kateto TodorovaKateto Todorovaпреди 7 дни
 • Къде е заснета таз невероятна гледка с толкова звезди и с каква камера?

  Amazing GadgetsAmazing Gadgetsпреди 7 дни
 • 3 Мин реклама ко туй нйещу

  Qvor PeichevQvor Peichevпреди 7 дни
 • Слави аз се питам от 6 годишен защо сме тук и защо сега. Постоянно се питам едно и също от цели 7 години. Да ли сме сами имали други форми на живот.

  Михаил МихайловМихаил Михайловпреди 7 дни
 • Пред последното

  Мартин ЕвлогиевМартин Евлогиевпреди 7 дни
 • На твое място бих направил видео за антиматерията и тъмната материя и разликите между тях. Толкова потайнствени колкото .... и загадачни или още така наречените " вечните субстанции ". Мисля че ще е интересно. В интернет няма много информация по темата.

  Preslav PenchevPreslav Penchevпреди 7 дни
 • Не сме сами не сме сами

  А4 БУМАГАА4 БУМАГАпреди 7 дни
 • Аз сам муслуманин и нашта книга пише че има на 15 места хора като наз но не пише за изванзвмни на колко места има те ги има саз % 99 да несе и съмнявам аз

  Memet BoykoMemet Boykoпреди 8 дни
 • Топ 10 буркана от мазето на баба ми

  Zlatko GochevZlatko Gochevпреди 8 дни
 • Амуамуа

  найк бгнайк бгпреди 8 дни
 • книга в книжарниците ли е вече

  Деян ЙордановДеян Йордановпреди 8 дни
 • Ne ne sme sami shansat da sme sami e 0.00000000000000000001 porocenta

  Nikolay YanchevNikolay Yanchevпреди 8 дни
 • Уникален! Както винаги, топ си.

  dark_prodark_proпреди 8 дни
 • Топ 10 зловещи предсказания на анимацията the simpsons😬

  venelin ilievvenelin ilievпреди 8 дни
 • Дали сме сами

  Траико НиколовТраико Николовпреди 8 дни
 • 8:49 видове са Спираловидна, Неправилна и Яйцевидна галактика.

  Lychezar DrenkarovLychezar Drenkarovпреди 8 дни
 • Слави, стилът ти обикновено е безупречен, но предвид детската аудитория, си позволявам да отбележа... 16:05 - "през 1976 беше направено..." - не си бил свидетел, не си и говорител от името на научна общност, която е извършила наблюдението, за да е "беше направено". В следващите изречения нещата си идват на мястото с "всички, кото го видели направо били втрещени. Бил е приет..." Поздрави за винаги интересното съдържание!

  jassenjjjassenjjпреди 9 дни
 • Имали извънземни

  Теодор БорисовТеодор Борисовпреди 9 дни
 • ЗДРАВЕЙ, СЛАВИ! Искам да поръчам книгата, но съм в Нидерландия. Възможно ли е да поръчам от чужбина?

  Silviya MarkovaSilviya Markovaпреди 9 дни
 • Вече я поръчах нямам търпение

  gogi4gogi4преди 9 дни
 • Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

  Nurdjan VeliNurdjan Veliпреди 9 дни
 • Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

  Nurdjan VeliNurdjan Veliпреди 9 дни
 • Как е започнала

  Боби и Вальо ГотинитеБоби и Вальо Готинитепреди 9 дни
 • Вселената няма нито краи. И нито начало

  Mirko DobrevMirko Dobrevпреди 9 дни
 • Дали сме сами ? И дали крият нещо по темата в зона 51 :)

  Meri PetrovaMeri Petrovaпреди 9 дни
 • ЩЕ СИ ПОРЪЧАМ КНИГАТА. Темата за космоса ми е люнимаааа

  Art ArtArt Artпреди 9 дни
 • Здравейте има ли някакъв промо код за книгите защото желая да закупя и 3-те книги

  Robart YordanovRobart Yordanovпреди 9 дни
  • В момента са намалени за черния петък

   The ClashersThe Clashersпреди 9 дни
 • Как е започнала вселената

  Maxim NasonovMaxim Nasonovпреди 9 дни
 • Аз предпочитам злато

  Maxim NasonovMaxim Nasonovпреди 9 дни
 • Огромни адмирации за труда💕

  Скрита ЛимонкаСкрита Лимонкапреди 9 дни
 • 3:40 минути бързите анонси на зубара

  NO FACENO FACEпреди 10 дни
 • Не!

  Мими ГиневаМими Гиневапреди 10 дни
 • За Венера!

  Мими ГиневаМими Гиневапреди 10 дни
 • *-! *?

  Мими ГиневаМими Гиневапреди 10 дни
 • Дали сме сами!

  Мими ГиневаМими Гиневапреди 10 дни
 • Сребро

  Михаила ДимитроваМихаила Димитровапреди 10 дни
 • Според мен не е възможно да сме сами в вселената

  Radi GamingRadi Gamingпреди 10 дни
 • Страховити неща като червеева дупка неутрони звезди черна дупка и т. н страхотен си Слави

  МитакаМитакапреди 10 дни
 • last one was best

  Mekkanikka the hell soul of godMekkanikka the hell soul of godпреди 10 дни
 • Здравей, Слави. Има ли вариант да си поръчам и трите ти книги с автографи от теб? Трябват ми за подарък.

  Krasimir KirilovKrasimir Kirilovпреди 10 дни
 • Според мен не сме

  Митака proМитака proпреди 10 дни
 • Обожавам класациите ти Слави, особено тези за космоса. Вярвам, че не сме сами във вселената, както се казва във филма Контакт - " Ако сме сами в огромната вселена си е чиста загуба на пространство!" 🙂 Поздравления за огромния труд, който полагаш за да ни радваш. 😊

  Mary AnnMary Annпреди 10 дни
 • Ами как да си поръчаме като не живеем в БГ?

  Madji 99Madji 99преди 10 дни
 • Номер 1 от класацията ме заинтригува най-много и ще ми е интересно да науча повече за Оумуамуа ! И Трябва да сме твърде наивни за да смятаме, че се сами във Вселената ! Успехи !

  Velina NikolovaVelina Nikolovaпреди 10 дни
 • Как е започнала

  A.F_47 EXTRA Voodoheast tvA.F_47 EXTRA Voodoheast tvпреди 10 дни
 • "Топ 10 факт за алхимията " maybe

  BiLiGamerBGBiLiGamerBGпреди 10 дни
 • Не сме сами. И съм повече от убедена в това. В един живот едва ли ще успеем да разкрием всичко скрито, но има много повече от това, което виждаме и чуваме…

  Анна ИлиеваАнна Илиевапреди 10 дни
 • Ето още един факт, Слави. Наскоро (преди 2 седмици) е открит метеорит, направен от злато и е много близо до Земята!

  Deha MehmedaliDeha Mehmedaliпреди 10 дни
 • Poslednoto

  Master GedowMaster Gedowпреди 10 дни
 • Napravi calenc kolko maski bi slojil

  Sultanka StoevaSultanka Stoevaпреди 10 дни
 • Да ли сме сами

  Наджие БекирНаджие Бекирпреди 10 дни
 • slavi umrqhme bez dux

  Radostin IvanovRadostin Ivanovпреди 10 дни
 • Според мен би било интересно да направиш клип как edit-ваш някое видео, в The Clashers Tech например, тъй като ще е много полезно за хора, които искат или вече се занимават с видеозаснемане, но не могат да се справят с неговата обработка и съответно не могат да преценят както техните възможности, така и тези на камерата, благодарение на което нямат амбицията да развият своя потенциал в тази област🙂

  Виктор ЦветановВиктор Цветановпреди 10 дни
 • Сичко ми харесва

  Nikolai QrynovNikolai Qrynovпреди 10 дни
 • Абсолютно няма никаква вероятност да сме сами в вселената

  skior skiorskiskior skiorskiпреди 11 дни
 • Добре де тоя космос нямали край

  Migel PaolaMigel Paolaпреди 11 дни
 • Каза да пишем ако има нещо по темата. Определено има, на скоро започнах да се чудя дали е възможно земята ( нашата планета ) да спре да се върти около слънцето и по някакъв начин да се измъкне от точната орбита в която се върти и да почне самостоятелно да пада в космоса докато не се сблъска с нещо! И другото което ме притеснява е възможно ли е поява на черна дупка която да изсмуче цялата планета.

  Георги ГеоргиГеорги Георгипреди 11 дни
 • Не, не сме сами Слави. Живея във Швеция и тук видях нещо със моите собствени очи. Не бях сама, извиках също моят съпруг за да го види. Ние и двамата сме луди на тема Космос. Та както си стоях на вън и пушех цигара във 22:30,а моето куче обикаляше близо до мен. Надигнах глава към небето както винаги правя и какво да видя. Може би на далечина от 50 най-много 80 метра и височина на един висок бор или елха(местността е гориста със иглолистни дървета). Та точно над тях срещу мен се бе насочил някакъв летящ обект със триъгална форма. Отдолу ясно се виждаше някакав вид стомана, защото долната страна беше осветена от три големи светещи тела, разположени във трите ъгала. Когато видях това, замръзнах. Веднага заблъсках по вратата, за да излезе моят съпруг и когато му посочих безмълвно, той каза. "Това е за телефон, видео" и бе на път да влезе и да вземе телефона, но аз му казах. "Остани, то завива и се отдалечава, няма да успееш ".Ние гледахме това нещо във недоумение а кучето дори не усети, че се случва нищо не обичайно. Летящият обект беше толкова близо и ниско над земята, но интересното беше, че нямаше никакъв звук или незнам, смущения. Така че аз съм сигурна, за съществуването на други цивилизации! 🙂🙂🙂

  Ilda AsenovaIlda Asenovaпреди 11 дни
 • slaveeee kude e iphone 12 pro max ?

  IntoTheRainIntoTheRainпреди 11 дни
 • Здравей Слави! изключително голям фен съм ти от самото начало на канала, не пропускам нито и един епизод, и съм много благодарен, че се научаваме на много нови неща благодарение на теб, искам да предложа да направиш епизод за първата столица на България гр. Плиска и тайните около нея. Благодаря

  video the boxing LİKE MARTİNOVvideo the boxing LİKE MARTİNOVпреди 11 дни
 • Не вярвам да сме сами във вселената

  The dark creatorThe dark creatorпреди 11 дни
 • Искам клипче за Петър Дънов!

  universe is youuniverse is youпреди 11 дни
 • Къде е ревюто на Iphone 12 pro max????

  Zina MladenovaZina Mladenovaпреди 11 дни
 • Не сме сами

  Деница ДобреваДеница Добревапреди 11 дни
 • Дали изобщо сме сами

  Slaven SlavqnovSlaven Slavqnovпреди 11 дни
 • Планета от алкохол? Не ми се вярва! Та той би бил нетраен в абсолютен вакуум! А на тази планета има ли бармани,сервитьорки и чаши за междугалактическия пътешественик?

  Boyan TsanevBoyan Tsanevпреди 11 дни
 • "Елегантният дизайн на Космоса " , Слави гледаш твърде много ревюта за Самсунг Галакси

  Stanislav VezirevStanislav Vezirevпреди 11 дни
 • Направи един епизод за Bitcoin не всички знаят какво е това нека раЗберат как да праят пари хах

  f1sprint 44f1sprint 44преди 11 дни
 • Обичам Слави от the klosharite

  Бойко БорисовБойко Борисовпреди 11 дни
 • Слави велик си !!!

  Yordan YordanovYordan Yordanovпреди 11 дни
BGworld